Livrare și Plată

Modalități de plată

Prețul de cumpărare pentru fiecare obiect vestimentar este cel afișat pe www.pintailor.ro și este prețul per bucată. Moneda în care este afișat prețul este în LEI și include taxa pe valoarea adăugată care este obligatorie conform legii.

  • Online - Plată integrală prin card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata va fi procesată prin sistemul de plată NETOPIA Payments care oferă un mediu securizat pentru efectuarea tranzacțiilor. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Lipsa confirmării plății de NETOPIA Payments, în termen de 2 zile de la plasarea comenzii, va duce la anularea comenzii.


În cazul plăților electronice, PINTAILOR nu va fi/nu poate fi făcut responsabil pentru alt cost suplimentar suportat de către cumpărător, incluzând dar fără a se limita la: comisioane bancare sau de orice alt fel, diferențe provenite din conversii valutare, etc.


Livrare

Livrarea produselor se face prin curier la adresa specificată de dumneavoastră și este gratuită pe teritoriul României.

Termenul de livrare pentru produsele made to measure este de aproximativ 30 de zile. În cazul în care comanda este plasată într-o zi de vineri după orele 17:00, sâmbătă sau duminică, precum și în zilele de sărbători legale, comenzile primite vor fi procesate începând cu următoarea zi lucrătoare.

Vom depune toate eforturile pentru procesarea comenzii dumneavoastră pentru a îndeplini termenul de 30 de zile. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri generate fie de evenimente neprevăzute, fie de prelungirea obiectivă a termenului necesar confecționării produselor în conformitate cu specificațiile dumneavoastră.

În cazul apariției unei situații de natură a afecta termenul de livrare cu mai mult de 30 zile vă vom contacta și vă vom oferi opțiunea de a schimba data de livrare sau de a anula comanda. În acest caz vă vom rambursa întreaga sumă plătită.

Livrarea prin curier se face la adresa specificată de Cumpărător la momentul lansării comenzii, orice modificare a adresei de livrare se va transmite prin email în maxim 24 de ore de la lansare. Livrarea se va face între orele 09:00 și 17:00 în zilele lucrătoare și doar pe teritoriul României.

Pentru mai multe detalii folosiți pagina de Contact.