Returnare Produse

Costumele, sacourile și cămășile made to measure PINTAILOR, sunt create special pentru măsurile și după personalizarea dumneavoastră.

Folosind aplicaţia PinTailor, în mai puțin de 30 de secunde algoritmii aplicației măsoară 56 puncte diferite ale corpului, măsuri care sunt la fel de precise ca ale unui croitor profesionist, excluzând posibilitatea ca produsul final să nu corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Produsele made to measure NU pot fi returnate și de aceea vă sfătuim să introduceți cu atenție greutatea reală și înălțimea reală, cele două fotografii trebuie făcute cu atenție și deasemenea trebuie să fiți siguri de opțiunile alese.

Pentru orice detalii sau nelămuriri, echipa noastră vă stă la dispoziție și vă va îndruma către alegerea perfectă!

Produsele made to measure sunt create și realizate special pentru dumneavoastră, așadar anularea (ulterioară, în timp ce comanda este deja în execuție) sau returnarea produsului, respectiv a contravalorii, NU sunt permise.

Potrivit Articolului 16 Alin. c) din OUG nr. 34/2014, produsele personalizate, adică lucrate pe măsura corpului NU se returnează. Este foarte important să completați cu maximă atenție și responsabilitate datele cerute de aplicația PinTailor deoarece folosim aceste date pentru a vă calcula măsurile exacte.

Toate produsele sunt controlate și verificate înainte de a fi trimise către dumneavoastră.

În cazuri excepționale, dacă ajunge la dumneavoastră un produs personalizat made to measure, care nu vi se potrivește, trimiteți în 24 de ore de la primirea produsului un email de notificare, însoțit de fotografii care să evidențieze problema semnalată de dumneavoastră, la contact@pintailor.ro. Vom evalua sesizarea dumneavoastră și vom decide împreună următorii pași pentru rezolvarea acesteia.